Turizmus

ker nyilv Újireg

VillaFarm Resort – Újireg

 

 

“A határtalan nyugalmat időről időre egy-egy szarvas bőgése, netán egy felbőszült kakas hangja töri meg”

 

Az álom megvalósulása 2016 nyara

 

 

 

 

A VillaFarm Resort & Spa 16 évvel ezelőtt még csak egy álom volt. Szabó József álma, aki e kis házban és az azt körülölelő földterületben nem az elmúlást, hanem a nyugalom új szigetét látta. Arra gondolt, ha rá ilyen hatással van ez a vidék, miért is ne osztaná meg mással, miért ne teremthetné meg azt a világot, ahonnan a vendégek feltöltődve és pozitívan távoznak? Ez a szilárd belső motiváció és a végtelen teremtő erő végül meghozta gyümölcsét. A kezdetben egy szobás VillaFarmon ma már akár 27 fő is álomra hajthatja a fejét.

A ház stílusában leleményesen ötvözi a farm-hangulat egyszerűségét és a felhasznált anyagok luxusát.

 

“Balaton nyüzsgéséből a vidék csendjébe”

Siófoktól dél felé autózva egyre távolabb kerülünk a Balaton nyüzsgő világától, a zsúfolt nyaralóövezeteket pedig lassanként felváltja a vidék csendje. A határtalan nyugalmat mégis időről időre egy-egy szarvas bőgése, netán egy felbőszült kakas hangja töri meg. Itt, a magyar tengertől mintegy 30 km-re található egy elragadó, 289 lélekszámú település, Újireg. A templommal szemben, a falu határában 2006 őszén még egy elhagyatott kis házikó omladozott, erőn felüli munkának köszönhetően azonban ez a ház ma már egy csodás wellness szálló, mely magában hordozza a vidék és a luxus tökéletes harmóniáját.

 

50m² fűtött medence, pancsoló résszel, napágyakkal

Beltéri jacuzzi, panoráma üvegfallal

 

A VillaFarm Resort 3 önálló, minden kényelemmel felszerelt lakrésszel rendelkezik.

  • 7 lakószoba, összesen 20+7 fő részére
  • 2 hatalmas nappali
  • 2 konyha
  • 5 fürdőszoba
  • 3 jakuzzi
  • kültéri, fűtött medence
  • szauna ( infra/finn -fényterápiával)
  • dézsa zuhany
  • szolárium

 

I. Lakrész:

– kb 100 négyzetméter, 10+2 fős, 3 hálószobás, plusz nappalis, amerikai konyhás, zuhanyzós fürdőszobával! A szobákból kijutás a privát teraszra, kertbe! A nappaliból az üvegfalon át élvezheti a napsütést, télen pedig csodálhatja a hóesést. A terasztól néhány méterre található a jakuzzi, melyet korlátlanul igénybe vehet. Az első lakrész utcára néző szobákkal és saját terasszal rendelkezik.

 

II. Lakrész:

– kb 190 négyzetméter, 9 fős, az emeleten 3 hálószobával, kádas fürdőszobával, földszinten egy hatalmas nappali, házimozi rendszer, X-BOX játékkonzollal, a legnagyobb konyhával! 2 szobából kijuthatunk egy panorámás nagy teraszra! Földszinten szintén található egy zuhanyzós fürdőszoba! Az második, központi apartman a kertre néző szobákkal, saját terasszal és erkéllyel rendelkezik. A teraszon kerti ülőgarnitúra és nagy étkezőasztal vár néhány lépésre a jakuzzitól.

 

Privát Lakrész:

kb. 40 négyzetméteres loft, privát pezsgőfürdős lakrész, ahol 4+2fő tud egyszerre aludni, felszerelt konyha, zuhanyzós fürdőszoba és egy szintén csodálatos panorámával rendelkező privát, meghitt terasz biztosít pihenést! A privát lakrész közvetlenül a medence szomszédságában, a szauna fölött helyezkedik el.

 

A Villa egy álom megvalósulása. Mindig az lebegett a szemeim előtt, hogy apránként, de biztos léptekkel megteremtsem azt a “makro világot”, ahol felfrissülhet a lélek, és feltöltődhet a megfáradt test. Szeretettel osztom meg most ezt az álmot Önnel is! Engedje, hogy magával ragadja a kényelem: medence, szauna, szolárium és megannyi lehetőség várja egy igazán lebilincselő táj ölelésében, a Balatontól alig 25 km-re.

Karnyújtásra fűtött medence, beltéri pezsgőfürdő

Az apartmanoktól karnyújtásra pedig fűtött medencét, szabadtéri pezsgőfürdőt és szoláriumot találunk, amit a finn és infra szauna tesz teljessé. A panoráma üvegfalnak hála a téli didergő hidegben is a wellness vagy a kandalló mellett ülve a szoba melegéből élvezhetjük a karácsonyi hóesést. A VillaFarm így bármely évszakban a test és lélek teljes feltöltődését szolgálja, kiegyensúlyozott nyugalmában visszaköszön a természet és a vidék jellegzetes bája. Ki ne élvezné, ha céges továbbképzését vagy éppen leánybúcsúját egy ilyen környezetben tölthetné? Erre a kérdésre mindannyian jól tudjuk a választ.

Beltéri – Kültéri jacuzzi, egyszerre 12 főnek

• Finn szauna • Infra szauna • Fekvő Szolárium • Dézsa zuhany • 

legkisebbektől a legnagyobbakig

József számára mindig az volt a fontos, hogy a házban mindenki otthon érezze magát, a legapróbbaktól egészen az idősebb generációig, ezért az udvar kialakításakor a színpompás sziklakert mellett természetesen helyett kapott egy lombház is, csúszdával, asztali tenisszel, gyerek íjjakkal és egy mini focipályával, de a fedett teraszon akár kedvünkre csocsózhatunk is.

• Lombház a legkisebbeknek • Csocsó • Ping-Pong • X-Box játékkonzol 250 játékkal • 

2021-es terveink

Legyen szó glamourról vagy bográcsos gulyásról, imádnivaló ez a sokszínűség, és az, hogy még mindig születnek új dolgok a Farmon. Nem sokat várat már magára a rendezvényház, a további bővítéseknek köszönhetően pedig a VillaFarm Resort & Spa hamarosan alkalmassá válik akár 40 fős rendezvények, céges továbbképzések, valamint esküvők befogadására is. A kert fejlesztése még közelebb hozza a természetet, így a jóga-hétvégék, valamint a hölgyeknek szervezett, testet, lelket felfrissítő programok még inkább a harmónia keresésének színhelye lesz.

★★★  Karácsony  ★★★

Tökéletes pihenés Újiregen, a karácsonyi díszbe öltözött Villa Farm Resortban

Minden évszaknak megvan a maga szépsége, télen a villa egy igazán varázslatos, mesebeli arcát mutatja. Advent közeledtével ünnepi díszbe öltözik a villa, kívül- belül karácsonyi manók, diótörők, ezernyi dísz és fény csal mosolyt a vendégek arcára. Most, amikor mindenki ki van éhezve a levegőváltozásra, kikapcsolódásra, társaságra a villa nem csak egy átlagon felüli elvonulást biztosít, hanem ízig-vérig karácsonyi hangulatot teremt, távol a városok zajától.

❀❀❀  Leánybúcsú  ❀❀❀

♡ ♡ ♡ Esküvő a farmon ♡ ♡ ♡

A 25-fős Villa Farm Resort nem csak különálló egységenként létezik, baráti társaságoknak összejövetelekhez, vagy csapatépítő tréningekhez is tökéletes választás. Nyáron kiváló esküvői helyszín lesz azok számára, akik a különleges pajta lagzira vágynak.

Apartman típusok:

Wellness ház:

Wellness házban 7 fős infra és finn szauna, fekvő szolárium, dézsa zuhany. Beltéri pezsgőfürdő 6 főig, keltéri pezsgőfürdő 6 főig, 50 négyzetméteres fűtött medence, napágyakkal, gyerek pancsoló résszel. Csocsó, Pingpong asztal és egy igazi lombház a legkisebbeknek.

NTAK: EG19013194

Típusa: egyéb szálláshely

Újireg fejlődése és közösségi élete évről évre új lehetőségeket nyit meg a helybéli lakók számára. A vidék szépsége, a gyökerekhez való ragaszkodás egyik helybéli földműves család fiát, Szabó Józsefet arra sarkalta, hogy itt építse fel az álmát. Kis hazánk tengerének közelsége régóta vonzza a magyar és a külföldi turistákat egyaránt. József pedig hosszú ideje dolgozott azon, hogy egy olyan környezetet építsen fel, ahol a vidék és a luxus tökéletes harmóniában él egymással. A minden igényt kielégítő nyaralóház a VillaFarm Resort nevet kapta. Az ingatlan kialakításánál nagy hangsúlyt fektettek a minőségi kényelemre, szórakozásra és a nyugodt pihenés lehetőségére. A VillaFarm tökéletesen ötvözi az otthon melegét a vakáció izgalmával. A környéken egyedülálló módon medencével és jakuzzival rendelkező 15 fő befogadására alkalmas állatbarát apartman, egész évben szeretettel várja vendégeit.

Üdvözlettel:

Szabó József

06706139333

 

Megszakítás